Un dia fantàstic

Un dia fantàstic

Bon dia famílies, quines ganes d’explicar-vos com han iniciat les colònies!

Arribar per fi a les colònies ha estat per a tots un regal molt bonic, els nens i les nenes estan molt il·lusionats i contents de ser aquí! A continuació podeu veure algunes imatges i un petit resum de l’esdevingut ahir.

Ahir va ser un dia molt divertit! baixar de l’autocar va ser una sorpresa, ja que cap nen o nena coneixia la casa on estarem una setmana, tots van quedar impressionats, van gaudir molt veient els animals de la petita granja i també de l’enorme bosc que tenen per a jugar!. Una vegada vist l’entorn, ens dediquem a conèixer-nos una mica millor: presentació de l’equip, intercanvi de noms, gustos i preferències, continuem el matí amb la distribució a les habitacions per grups de convivència acompanyats dels educadors de referència.

Com sabeu, hem organitzat a nens i nenes en 4 grups de convivència per edats, cada grup té un color, una habitació i un educador de referència.

A la tarda realitzem les primeres activitats i estrenem la piscina, que ens va anar genial per a refrescar-nos una mica abans del berenar. Per a finalitzar la jornada sopem i recollim el menjador, tots van comentar que el menjar estava molt bo.

La veritat és que només ha passat un dia i ja s’han acostumat al grup en el qual estan, se senten com a part d’una petita família.

Avui ens hem despertat amb molta energia! Demà us explicarem com continua.

Cuideu-vos molt, una abraçada!

Equip educatiu de les Colònies 2020.