Tornem a l’escola i al lleure educatiu

Tornem a l’escola i al lleure educatiu

Les jornades curriculars fora de les aules i el lleure educatiu en cap de setmana són part essencial de l’acompanyament socioeducatiu per generar més aprenentatges entre els infants i joves. Per aquests motius des de la Fundació apostem per l’acompanyament  i l’atenció presencial i personalitzada dels infants i les famílies, de la mà de diferents centres educatius i entitats socials.

Des d’aquest mes d’octubre compartim les jornades mediambientals amb els infants del cicle mitjà de les diferents escoles amb les quals fem xarxa socioeducativa, acompanyats de les seves tutores de classe i les educadores de la Fundació. Amb la participació de:

També tornem amb les sortides de cap de setmana amb La Casa de L’Aire Lleure-educatiu per gaudir del joc i la natura del Parc Natural del Montseny. Infants del districte de Nou Barris, Ciutat Vella i Sant Martí acompanyats dels seus monitors referents, realitzaran una excursió al mes. Amb la col·laboració de:

👥Per últim, l’equip directiu prepara les jornades de lleure per les famílies, amb activitats que puguin ajudar a enfortir els vincles familiars, la comunicació i la convivència entre adults i infants. Aviat us donarem més informació.