Resumim el nostre estiu

Resumim el nostre estiu amb un GRÀCIES!

Aquest estiu les Colònies educatives promogudes per  la Fundació han comptat amb un total de 178 infants en situació de vulnerabilitat social.

El preu pagat per participant per una setmana de colònies, ha sigut d’entre 0 i 30 euros. Les colònies han estat subvencionades per La Casa de l’Aire, amb el suport de la campanya solidària Beques d’estiu i la col·laboració de benefactors que han destinat part dels seus recursos a aquest projecte.

Durant aquestes setmanes hem pogut atendre de manera inclusiva i integral a infants d’entre sis i dotze anys, derivats de diverses entitats de la xarxa d’atenció a la infància de la ciutat de Barcelona, escoles, serveis socials, fundacions i altres entitats.

En total han estat quatre setmanes, repartides entre juliol i setembre, plenes d’activitats que començaven a primera hora i s’allargaven fins a la nit, totes elles dinamitzades per l’equip d’educadors i educadores que han vetllat en tot moment pel benestar de cadascun dels participants.

En el transcurs d’aquestes activitats, i sempre de manera lúdica, s’ha pogut treballar amb els infants competències tan importants com són el treball en equip, els hàbits saludables, el reforç de l’autoestima, la gestió de la frustració, la tolerància envers la diversitat i la confiança en un mateix.Tot això, envoltats de l’incomparable entorn natural que ens ofereix el Montseny.

En conclusió, han sigut uns mesos d’estiu molt intensos de treball en equip, de molta connexió  amb les famílies i els infants. Tot plegat una molt bona experiència, tant per l’equip de la Fundació, com pels infants que de ben segur s’enduen un record per sempre.