Patronat

El Patronat és l’òrgan de govern encarregat d’administrar i gestionar la Fundació. Té com a objectiu principal centrar els seus recursos en el compromís amb la societat, sent el seu pilar d’empeny l’ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat.

Els seus membres exerceixen el càrrec gratuïtament.

Sr. Ramon Vila i Solé

Sr. Ramon Vila i Solé

President

Sóc Empresari i Llicenciat en Farmàcia. La meva vessant social inclou: Patró Universitat Pompeu Fabra (ESCI). Cofundador dels Laboratoris Farmaceutics DAU. Patró Fundació PIMEC Acció Social.

Sr. Manuel Segura

Sr. Manuel Segura

VICEPRESIDENT

Comptable, (encara que filòsof de formació), especialitzat en l’optimització i informatització de processos administratius i financers. Apassionat de les noves tecnologies i la comunicació i convençut de la necessitat del Tercer Sector en la nostra societat.

Sra. Eloísa Alonso

Sra. Eloísa Alonso

SECRETÀRIA

Tota la meva vida dedicada a la comunicació corporativa, especialitzada en l’àrea de la salut, la meva professió m’apassiona. De formació psicologia i àmplia experiència en el Tercer Sector.

Sr. Joan Jesús Tugués

Sr. Joan Jesús Tugués

VOCAL

Enginyer Quimic durant mes de 40 anys, de jove portant un esplai de nois i noies deficients durant 9 anys, actualment donant cursos de “quimica per no quimics” i ara amb el desig de tornar a col.laborar amb tasques socials.

Sra. Inma Coronas

Sra. Inma Coronas

VOCAL

Tinc prop de 60 anys. Mare, avia i metge. He treballat com a metge de capçalera, metge d’ empresa i des de fa 25 anys com dermatòleg. Em vaig formar al Hospital del Sagrat Cor on hi vaig treballar durant 15 anys i ara treballo al Centre Medic Teknon. Em segueix agradant la meva feina. Crec en la persona i en la salut integral. És per això que em sento identificada amb la tasca i projecte de la Fundació la Casa de l’aire perquè dona l´oportunitat a nens i nenes de desconnectar de la seva rutina (a vegades difícil), socialitzar-se i gaudir de la natura. ¡Aquestes sortides poden ser la millor medecina!