Equip tècnic

El nostre equip tècnic

Aina Tena

Aina Tena

Servei Educatiu

Sóc cursant del grau d’Infermeria. He crescut des de ben petita acompanyada del lleure amb colònies, casals i extraescolars; i sempre he agraït tot allò que el lleure m’ha transmès. És per això que considero el lleure educatiu a la natura com a eina imprescindible per un creixement holístic dels infants i adolescents.

Alba Viana

Alba Viana

Servei educatiu

Sóc graduada en Geografia i en Educació Infantil. He format part de manera voluntària en projectes educatius internacionals dedicats a la infància en situació de vulnerabilitat. El meu desig és poder transmetre a tot infant, valors i coneixements basats en una educació personalitzada, emocional i de qualitat.

David Hueltes

David Hueltes

Servei Educatiu

Sóc graduat en educació primària amb menció en educació especial i postgraduat en educació emocional i benestar. Tinc experiència com a monitor i mestre en esplai, extraescolars i casals d’estiu. Sóc un apassionat del lleure perquè em va canviar la vida i em va fer créixer més que qualsevol altre experiència.

Llum Costa

Llum Costa

Servei Educatiu

Sóc graduada en Biologia i Tècnica de Muntanya. Participo en el món educatiu i del Lleure des dels 4 anys, primer com a nena i actualment com a monitora i directora. Crec en l’educació ambiental com a eina per canviar el món i sempre estic buscant la millor manera de fer arribar la natura a l’infant.

Marc Armengol

Marc Armengol

Servei Educatiu

Sóc Educador social en construcció. Sóc monitor de lleure, porto des dels 16 anys amb contacte amb infants des de casals d’estiu fins a menjadors escolars. He treballat en entorns socioeconòmics complexos a diferents districtes de Barcelona. “Sigues el canvi que vols veure en aquest món”

Nira Freixes

Nira Freixes

Servei Educatiu

Sóc Animadora Sociocultural i actriu. Des de ben petita he estat en contacte amb el món del lleure a través de caus i esplai, fet que m’ha portat a triar el meu ofici de gran. Tinc experiència de lleure amb infants i joves. Crec en la natura com a eina d’aprenentatge de valors i com a introspecció de cada individu.

Secretaria i administració

Carlos Oliden

Carlos Oliden

Sóc Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Disposo de més de 10 anys d’experiència en Gestió i Administració d’Empreses, exercint com: Controller, Auditor intern i Consultor. Fer possible que els nens i les nenes puguin gaudir del seu dret i beneficiar-se de l’entorn natural, i l’aire lliure és construir una societat més respectuosa i compromesa amb el planeta.

Geniffer Gutiérrez

Geniffer Gutiérrez

Sóc tècnica en Administració i Finances, amb estudis en Diplomatura Empresarial. Activista en defensa dels drets dels infants i la joventut. Actualment a la Fundació gestiono les Relacions Institucionals i la captació de fons. Crec que ajudar a la infància ensenyant el respecte per la natura i l’ésser humà, és potenciar el creixement en felicitat, contribuint així al canvi en la societat.

Paola Ramírez

Paola Ramírez

Sóc jurista, i actualment superviso les qüestions legals de la fundació, alhora que m’encarrego del departament de Recursos Humans. Penso que tots els infants, sense excepció, tenen dret a créixer i desenvolupar-se sota les mateixes oportunitats, sent per això una experiència molt enriquidora pels infants sense recursos per sortir del seu entorn, poder gaudir i aprendre de les jornades a la natura.