Memòria Social

Missatge del Patronat

Un any més, ens complau compartir la tasca social que duem a terme a la Fundació La Casa de l’Aire Roger Torné.

Durant l’any 2019, el Patronat ha centrat tots els seus recursos en el compromís amb la societat, sent el seu pilar principal, l’ajuda a la infància en situació de vulnerabilitat, causada per la falta de mitjans econòmics de les seves famílies. Tenint, limitat l’accés a l’educació de qualitat i el lleure extraescolar.

Hem aconseguit crear una plataforma de suport educatiu de qualitat, de lleure, però també moral; ja que la nostra implicació va més enllà. Treballant transversalment els valors de respecte, pau, justícia, col·laboració, convivència i la igualtat de gènere. Amb l’objectiu, d’ajudar a la infància i el seu entorn, perquè en un futur pròxim, puguin gestionar la seva situació particular i les emocions, de manera constructiva i autònoma.

El nostre objectiu un any més, ha estat reduir la desigualtat en les persones. Per aquest motiu, ampliem les aliances amb les diferents entitats públiques i privades, per a arribar cada vegada, més lluny. Estem convençuts que, unint els nostres recursos i coneixements, aconseguirem pal·liar la situació de precarietat social, perquè tots els nens i nenes puguin tenir accés a un futur de qualitat, equitatiu i just.