Pujada a Can Sorell

Pujada a Can Sorell


En la nostra tasca per disposar d’una casa de colònies pròpia acollidora i accessible, recentment l’equip de la Fundació ens hem aventurat a provar amb un autocar, els camins que arriben fins a Can Sorell, la masia que estem acabant de rehabilitar.

El propòsit de la jornada que vam realitzar el passat 15 de febrer, va ser el d’assegurar-nos que els camins que arriben a la casa des de la població de Sant Esteve de Palautordera i que hem arranjat o asfaltat recentment, estiguin adequadament accessibles pels autocars que pujaran a nens, nenes, famílies i col·laboradors fins al pàrquing de la casa.

Els 10 minuts de trajecte en un autocar de 54 places, van ser còmodes i segurs en tot moment, i ens van permetre gaudir dels boscos i les vistes panoràmiques de l’entorn fins a arribar a la nostra fita exitosament. Aprofitant l’oportunitat, treballadors i patrons de la fundació, també vam poder gaudir d’un dinar exquisit preparat pel masover de la masia, l’Albert, que ens va oferir una degustació de menjar fet amb productes saludables i alguns cultivats a l’hort de Can Sorell. Una experiència gastronòmica de proximitat que va complementar la nostra jornada.

Cada pas fet a Can Sorell és fonamental per garantir una experiència segura i gratificant per a tots els participants dels nostres projectes socials, i el passat 15 de febrer vam poder comprovar que la casa, amb el seu espai interiors i la seva biodiversitat pròpia, és el lloc perfecte per aprendre, gaudir i connectar amb la natura en un entorn saludable.

Estigueu atents a més detalls sobre aquest gran repte. Entre tots estem construint un espai que reforçarà el nostre vincle amb la natura.