Arxius: Profiles

Llum Costa
Profiles

Llum Costa

Sóc graduada en Biologia i Tècnica de Muntanya. Participo en el món educatiu i del Lleure des dels 4 anys, primer com a nena i actualment com a monitora i directora. Crec en l’educació ambiental com a eina per canviar el món i sempre estic buscant la millor manera de fer arribar la natura a l’infant.

Sr. Josep Ferrer Ferran
Profiles

Sr. Josep Ferrer Ferran

Llicenciat en medicina. Després d’una experiència de cooperació com a metge al Brasil vaig cursar l’especialitat de pediatria. Atret per l’àmbit de la pediatria social, vaig treballar durant 10 anys en un centre de menors tutelats i a la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA). Actualment exerceixo de pediatra al CAP Roquetes Canteres, al districte de Nou Barris de Barcelona. Participo del grup Core de Violència Masclista de l’àmbit de Barcelona.

Sr. Joan Jesús Tugués
Profiles

Sr. Joan Jesús Tugués

Enginyer Quimic durant mes de 40 anys, experiència en el lleure amb joves amb discapacitats. Actualment actiu amb les accions socials de la ciutat de Barcelona, amb la voluntat de construir un present i un futur millor.

Sr. Pascual Ortuño
Profiles

Sr. Pascual Ortuño

La meva vida professional ha estat dedicada al Dret: com a professor universitari, com a advocat, jutge, i també com a investigador, treballant per a la millora del sistema legal. Vaig ser Director General de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya, període en què es va promulgar el Llibre III del Codi Civil de Catalunya sobre les associacions i fundacions, que va suposar un impuls per avançar en la transparència i modernització de les entitats jurídiques sense ànim de lucre.

Sr. Joan Roma i Vergés
Profiles

Sr. Joan Roma i Vergés

President d’Innova, Associació per a la Innovació Organitzativa i Social, investiga i acompanya transicions d’empreses i institucions. Dirigeix els programes internacionals De la Idea a l’Acció i Lideratge, Innovació i Management.

Sra. Carme Roig
Profiles

Sra. Carme Roig

Pedagoga i cap de publicitat d’una editorial de llibre de text. Sempre he estat sensible i interessada en l’educació dels infants. Per això considero que les activitats de La casa de l’aire són molt necessàries per completar i enriquir la formació dels nens i de les nenes.

Sra. Roser Maneja
Profiles

Sra. Roser Maneja

Doctora i investigadora a l’ICTA-UAB. Professora associada al Departament de Geografia de la UAB, on imparteix docència en el Grau de Ciències Ambientals i de Geografia. Coordina l’especialitat del Canvi Global del Màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social de l’ICTA-UAB.

Sr. Felip Costa
Profiles

Sr. Felip Costa

Arquitecte. He estat professor de la Universitat Politecnica de Catalunya, i de la Ramon Llull, Sotsdirector general i Director de Recerca a l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya, Director Tècnic a Dragados, Director Tècnic i Delegat d’edificació a Copcisa, i Director d’Edificació i Director Tècnic a Comsa.

Sra. Inma Coronas
Profiles

Sra. Inma Coronas

He treballat com a metge de capçalera, metge d’ empresa i des de fa 25 anys com dermatòleg. Crec en la persona i en la salut integral. És per això que em sento identificada amb la tasca i projecte de la Fundació la Casa de l’aire perquè dona l´oportunitat a nens i nenes de desconnectar de la seva rutina (a vegades difícil), socialitzar-se i gaudir de la natura.

Sra. Eloísa Alonso
Profiles

Sra. Eloísa Alonso

Tota la meva vida dedicada a la comunicació corporativa, especialitzada en l’àrea de la salut, la meva professió m’apassiona. De formació psicologia i àmplia experiència en el Tercer Sector.

  • 1
  • 2