Primer dia de molta il·lusió!

Primer dia de molta il·lusió!

Bon dia famílies! Esperem que estigueu molt bé, tant com nosaltres.

Ahir vam arribar a la casa de colònies abans de mitjana demà, vam descarregar l’equipatge i vam fer la distribució per grups de convivència. A continuació, vam esmorzar i posteriorment vam fer el recorregut per la casa on passarem aquests dies (va ser molt divertit veure als nens i les nenes sorpresos amb la nova casa de colònies). Els vam mostrar els racons de joc, la piscina i també la granja, segons els seus comentaris: la casa és molt bonica i amb molt d’espai per a jugar.

Després de veure la casa de colònies i saber com serà la rutina d’aquests dies, van participar en jocs de coneixement. Cada grup es va posar un nom, van guardar les seves pertinences a l’habitació corresponent i van decorar el seu racó. Amb tot el treball del matí van fer fam, així que van gaudir del primer menjar que va preparar Albert, el cuiner de la casa; macarrons i peix. Sota l’ombra dels arbres del jardí van gaudir del temps lliure cantant cançons tots junts.

La tarda va ser molt dinàmica, amb activitats i jocs, també van poder estrenar la piscina. La temperatura era agradable però ells i elles tenien calor després dels jocs, així que estaven desitjant el capbussó. A mitja tarda van berenar i finalment van acabar el dia coneixent a uns personatges especials que els han demanat ajuda per a resoldre el misteri del Castell de Brunyola, el poble on estem.

Avui ens espera un dia de moltes activitats, demà us explicarem com va.

Cuideu-vos molt!