Profile Category: Patronat

Sr. Joan Jesús Tugués
Profiles

Sr. Joan Jesús Tugués

Enginyer Quimic durant mes de 40 anys, experiència en el lleure amb joves amb discapacitats. Actualment actiu amb les accions socials de la ciutat de Barcelona, amb la voluntat de construir un present i un futur millor.

Sra. Inma Coronas
Profiles

Sra. Inma Coronas

He treballat com a metge de capçalera, metge d’ empresa i des de fa 25 anys com dermatòleg. Crec en la persona i en la salut integral. És per això que em sento identificada amb la tasca i projecte de la Fundació la Casa de l’aire perquè dona l´oportunitat a nens i nenes de desconnectar de la seva rutina (a vegades difícil), socialitzar-se i gaudir de la natura.

Sra. Eloísa Alonso
Profiles

Sra. Eloísa Alonso

Tota la meva vida dedicada a la comunicació corporativa, especialitzada en l’àrea de la salut, la meva professió m’apassiona. De formació psicologia i àmplia experiència en el Tercer Sector.

Sr. Manuel Segura
Profiles

Sr. Manuel Segura

Comptable, (encara que filòsof de formació), especialitzat en l’optimització i informatització de processos administratius i financers. Apassionat de les noves tecnologies i la comunicació i convençut de la necessitat del Tercer Sector en la nostra societat.

Sr. Ramon Vila i Solé
Profiles

Sr. Ramon Vila i Solé

Sóc Empresari i Llicenciat en Farmàcia. La meva vessant social inclou: Patró Universitat Pompeu Fabra (ESCI). Cofundador dels Laboratoris Farmaceutics DAU. Patró Fundació PIMEC Acció Social.