Profile Category: Consell Assessor

Sr. Josep Ferrer Ferran
Profiles

Sr. Josep Ferrer Ferran

Llicenciat en medicina. Després d’una experiència de cooperació com a metge al Brasil vaig cursar l’especialitat de pediatria. Atret per l’àmbit de la pediatria social, vaig treballar durant 10 anys en un centre de menors tutelats i a la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA). Actualment exerceixo de pediatra al CAP Roquetes Canteres, al districte de Nou Barris de Barcelona. Participo del grup Core de Violència Masclista de l’àmbit de Barcelona.

Sr. Pascual Ortuño
Profiles

Sr. Pascual Ortuño

La meva vida professional ha estat dedicada al Dret: com a professor universitari, com a advocat, jutge, i també com a investigador, treballant per a la millora del sistema legal. Vaig ser Director General de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya, període en què es va promulgar el Llibre III del Codi Civil de Catalunya sobre les associacions i fundacions, que va suposar un impuls per avançar en la transparència i modernització de les entitats jurídiques sense ànim de lucre.

Sr. Joan Roma i Vergés
Profiles

Sr. Joan Roma i Vergés

President d’Innova, Associació per a la Innovació Organitzativa i Social, investiga i acompanya transicions d’empreses i institucions. Dirigeix els programes internacionals De la Idea a l’Acció i Lideratge, Innovació i Management.

Sra. Carme Roig
Profiles

Sra. Carme Roig

Pedagoga i cap de publicitat d’una editorial de llibre de text. Sempre he estat sensible i interessada en l’educació dels infants. Per això considero que les activitats de La casa de l’aire són molt necessàries per completar i enriquir la formació dels nens i de les nenes.

Sra. Roser Maneja
Profiles

Sra. Roser Maneja

Doctora i investigadora a l’ICTA-UAB. Professora associada al Departament de Geografia de la UAB, on imparteix docència en el Grau de Ciències Ambientals i de Geografia. Coordina l’especialitat del Canvi Global del Màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social de l’ICTA-UAB.

Sr. Felip Costa
Profiles

Sr. Felip Costa

Arquitecte. He estat professor de la Universitat Politecnica de Catalunya, i de la Ramon Llull, Sotsdirector general i Director de Recerca a l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya, Director Tècnic a Dragados, Director Tècnic i Delegat d’edificació a Copcisa, i Director d’Edificació i Director Tècnic a Comsa.