Giving Tuesday

Giving Tuesday

Què és?

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar a les persones en participar per causes socials. L’objectiu és dedicar un dia on tothom, aquest any el 29 de novembre, realitzi l’acció de donar, ja siguin diners, objectes de segona mà, temps amb voluntariat, etc. Formar part és molt senzill: només calen ganes de fer un món millor, donar un cop d’ull a les causes de #GivingTuesday i decidir celebrar aquest dia amb la teva acció.  

HISTÒRIA

El GivingTuesday va sorgir de l’ONG 92Y Street de Nova York, dedicada durant més de 100 anys a les obres socials, i de la Fundació de les Nacions Unides, que ha aportat la seva experiència en l’estratègia i la difusió de projectes solidaris.

#GivingTuesday va arribar per primera vegada a Espanya en 2015, aconseguint un total de 405.000 € destinats a més de 260 projectes socials, i 982 persones van donar sang per primera vegada.

Com celebrar aquest dia?

  1. Fes un donatiu a la nostra campanya.
  2. Col·labora amb altres projectes socials: sigui com a persona, organització o empresa, consulta el llistat projectes actuals en els quals pots participar.
  3. Ajuda a difondre la iniciativa a través de les xarxes socials.