Excursió i pícnic

Excursió i pícnic

Bon dia famílies!

Això ja s’acaba i demà tornarem a casa, però encara ens queda tot el dia d’avui i demà, aprofitarem cada moment perquè els vostres fills i filles gaudeixin molt d’aquest espai natural.

El dia d’ahir va ser un dia diferent per a tots, van estar d’excursió i van menjar a l’aire lliure. La ruta va anar molt bé, van poder conèixer els boscos de Brunyola i fins i tot veure algun animal invertebrat. Poder caminar pels boscos entre ombra i sol els va ser molt bé per a no passar tanta calor i van gaudir més del paisatge, les cançons i els jocs.

L’excursió no va ser tan llarga cosa que tots van agrair molt. Com portaven el pícnic deliciós que Albert els havia preparat, van poder menjar en cercle a l’aire lliure, els va agradar molt.

Després de l’excursió van gaudir d’activitats en la piscina, com ja sabreu, aquest és el moment més desitjat. Posterior al berenar i prop de les 19h els visita Amèlia, un personatge del poble que els demana l’ajudin a resoldre el misteri del castell. Tots com a bons exploradors/as i investigadores/és, tenen unes llibretes on van apuntant totes les pistes que troben durant aquests dies.

A veure si demà aconsegueixen resoldre el misteri i saber qui va entrar al castell durant la xocolatada que es feia en la Festa Major del poble.

Un missatge de part dels vostres filles i filles: Tenim ganes de veure-us famílies, però també tenim ganes que les colònies no s’acabin mai, estem tan bé aquí!.

Cuideu-vos molt, fins demà!

Equip educatiu colònies 2020

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça d'email