Equip i organització v2

Patronat

Tenim com a objectiu principal centrar els recursos de la Fundació en els compromisos amb la societat, essent el seu pilar d’impuls l’ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat.

Sr. Ramon Vila i Solé

Sr. Ramon Vila i Solé

President

Sóc Empresari i Llicenciat en Farmàcia. La meva vessant social inclou: Patró Universitat Pompeu Fabra (ESCI). Cofundador dels Laboratoris Farmaceutics DAU. Patró Fundació PIMEC Acció Social.

Sr. Manuel Segura

Sr. Manuel Segura

VICEPRESIDENT

Comptable, (encara que filòsof de formació), especialitzat en l’optimització i informatització de processos administratius i financers. Apassionat de les noves tecnologies i la comunicació i convençut de la necessitat del Tercer Sector en la nostra societat.

Sra. Eloísa Alonso

Sra. Eloísa Alonso

SECRETÀRIA

Tota la meva vida dedicada a la comunicació corporativa, especialitzada en l’àrea de la salut, la meva professió m’apassiona. De formació psicologia i àmplia experiència en el Tercer Sector.

Sra. Inma Coronas

Sra. Inma Coronas

VOCAL

He treballat com a metge de capçalera, metge d’ empresa i des de fa 25 anys com dermatòleg. Crec en la persona i en la salut integral. És per això que em sento identificada amb la tasca i projecte de la Fundació la Casa de l’aire perquè dona l´oportunitat a nens i nenes de desconnectar de la seva rutina (a vegades difícil), socialitzar-se i gaudir de la natura.

Sr. Joan Jesús Tugués

Sr. Joan Jesús Tugués

VOCAL

Enginyer Quimic durant mes de 40 anys, experiència en el lleure amb joves amb discapacitats. Actualment actiu amb les accions socials de la ciutat de Barcelona, amb la voluntat de construir un present i un futur millor.

Consell assessor

Format per experts provinents de diferents disciplines. S’encarreguen d’assessorar i orientar al Patronat en la creació d’estratègies que ajudin a aconseguir els seus objectius.

 

Sr. Felip Costa

Sr. Felip Costa

Arquitecte. He estat professor de la Universitat Politecnica de Catalunya, i de la Ramon Llull, Sotsdirector general i Director de Recerca a l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya, Director Tècnic a Dragados, Director Tècnic i Delegat d’edificació a Copcisa, i Director d’Edificació i Director Tècnic a Comsa.

Sra. Roser Maneja

Sra. Roser Maneja

Doctora i investigadora a l’ICTA-UAB. Professora associada al Departament de Geografia de la UAB, on imparteix docència en el Grau de Ciències Ambientals i de Geografia. Coordina l’especialitat del Canvi Global del Màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social de l’ICTA-UAB.

Sra. Carme Roig

Sra. Carme Roig

Pedagoga i cap de publicitat d’una editorial de llibre de text. Sempre he estat sensible i interessada en l’educació dels infants. Per això considero que les activitats de La casa de l’aire són molt necessàries per completar i enriquir la formació dels nens i de les nenes.

Sr. Joan Roma i Vergés

Sr. Joan Roma i Vergés

President d’Innova, Associació per a la Innovació Organitzativa i Social, investiga i acompanya transicions d’empreses i institucions. Dirigeix els programes internacionals De la Idea a l’Acció i Lideratge, Innovació i Management.

Sr. Pascual Ortuño

Sr. Pascual Ortuño

La meva vida professional ha estat dedicada al Dret: com a professor universitari, com a advocat, jutge, i també com a investigador, treballant per a la millora del sistema legal. Vaig ser Director General de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya, període en què es va promulgar el Llibre III del Codi Civil de Catalunya sobre les associacions i fundacions, que va suposar un impuls per avançar en la transparència i modernització de les entitats jurídiques sense ànim de lucre.

Sr. Josep Ferrer Ferran

Sr. Josep Ferrer Ferran

Llicenciat en medicina. Després d’una experiència de cooperació com a metge al Brasil vaig cursar l’especialitat de pediatria. Atret per l’àmbit de la pediatria social, vaig treballar durant 10 anys en un centre de menors tutelats i a la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA). Actualment exerceixo de pediatra al CAP Roquetes Canteres, al districte de Nou Barris de Barcelona. Participo del grup Core de Violència Masclista de l’àmbit de Barcelona.

Equip Tècnic

Comptem amb un equip professionalment qualificat i promotor de la transformació social, que dona suport al Patronat en la gestió, administració i desenvolupament de les finalitats i activitats fundacionals.

Administració i gestió

Irene Costa DireccióCarlos Oliden Gestió Patrimonial
Geniffer Gutiérrez Captació de fonsPaola Ramírez Recursos Humans i Legals
Alba Viana Coordinadora educativa

Atenció directa

Comptem amb un equip de 5 persones encarregades de la intervenció socioeducativa, format per professionals educadors i educadores, treballadors i treballadores socials i monitors i monitores de l’àmbit social que acompanyen a nens, nenes i famílies.