El valor educatiu de les colònies

Les colònies ajuden a incorporar valors imprescindibles en aquesta vida, a través de les experiències pròpies, dels altres i de la natura, que afavoreixen el creixement saludable.

Les colònies també serveixen per a despertar la creativitat, treballar la inclusió i ajudar en l’alegria dels nens, nenes i adolescents.

A més a més són un important exercici per treballar l’autonomia i la independència dels infants. Dormir fora de casa és una de les primeres experiències d’esforç i autonomia que s’experimenten amb les colònies. Es viuen amb molta emoció els moments previs a aquesta activitat, durant els dies que dura i posteriorment, amb els records viscuts que s’emporten.

Preparar la motxilla per a l’excursió, esperar l’autocar que els portarà lluny a un entorn natural, arribar i conèixer més als qui seran els seus referents adults, descobrir les habitacions on dormiran i compartiran amb altres nens i nenes de la seva edat, parar taula per a menjar … són només algunes de les experiències que viuran els participants.

A les colònies tot està ple de molta diversió i sorpreses!

D’aquesta manera es comença a despertar la màgia, la il·lusió i les emocions es multipliquen en cadascuna de les tasques que es desenvolupen perquè nens i nenes puguin ser els protagonistes, connectin amb la natura i en poques hores arribin a crear vincles afectius que ajudaran en la seva educació emocional.

Com a promotors i organitzadors, som especialment responsables d’aquestes activitats, per aquest motiu ens ocupem de garantir en tot moment la seguretat i el benestar dels participants, així com de la qualitat dels jocs, dinàmiques i excursions que es preparen. Comptem amb un equip professional intern qualificat i amb el suport i l’ajuda de pares, mares, escoles i entitats.