El repte de la inclusió i la diversitat

El repte de la inclusió i la diversitat


En línia amb la nostra missió, un any més, hem iniciat l’acompliment de fer créixer la nostra acció social, amb l’objectiu de fomentar l’educació mediambiental i la integració sociocultural a través del lleure educatiu a la natura, arribant a més de 3.000 nens, nenes, pares i mares provinents d’entorns diversos.

A través d’unes 180 sessions mínimes a  la natura programades per aquest any, amb la participació de famílies i en col·laboració d’escoles i entitats, estem compromesos en crear un impacte positiu en tots els participants i en el conjunt de la comunitat.

Per aconseguir-ho busquem persones solidàries, amb interès en el benestar de la infància i la cura del medi ambient, que puguin col·laborar amb donatius econòmics, equipaments, material educatiu o material didàctic entre d’altres.

El següent comentari d’una mestra remarca la importància d’ aquest repte tan necessari:

“El que més valoro d’aquest projecte és l’oportunitat que suposa per als infants de la classe poder gaudir d’aquestes experiències vivencials en la natura per aprendre d’una manera competent, conscient i responsable aspectes del medi natural alhora que es treballen i reforcen els vincles positius entre el grup i les habilitats socials. També valoro molt positivament la professionalitat, dedicació i habilitats de les educadores per acompanyar als infants i el suport que rebem les mestres a l’hora d’organitzar i seqüenciar els aprenentatges a treballar”. 

Per a més detalls sobre com sumar-vos a aquest programa i fer una diferència social i educativa en la infància, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@lacasadelaire.org. Cada ajut suposa un pas significatiu en la consecució del nostre propòsit col·lectiu.