Diversió i cultura!

Diversió i cultura!

Bon dia famílies!

Estem ja en el tercer dia de colònies, avui serà un dia molt especial perquè ens anem d’excursió i menjarem de pícnic a l’aire lliure.

A continuació, us expliquem un resum del dia d’ahir: Vam tenir un dia molt divertit!

Al matí gaudim d’una gimcana d’enginy on tots i totes van participar de manera activa, després de diverses hores de destresa van acabar en una estona de piscina. Una vegada refrescats una mica, va arribar l’hora de menjar, continuen els bons comentaris del menjar. Posteriorment van tenir un moment de temps lliure, en el qual van jugar de manera autònoma, alguns amb la pilota, uns altres amb manualitats i altres a construir cabanyes, realment els nens i nenes d’aquestes colònies són uns experts a compartir jocs i també a construir cabanyes de bosc, els estan quedant professionals.

El passat dilluns a la presentació de la casa de colònies els vam explicar una història sobre el Castell de Brunyola i els vam proposar un repte, trobar el misteri que embolica aquest monument històric. Durant l’estada aquí han de descobrir el seu enigma, així que, a la tarda vam fer activitats ambientades al castell per a la cerca de l’enigma i berenem sota l’ombra dels arbres de la casa.

Se’ls veu feliços a tots, aprenent, col·laborant, jugant, ballant, relaxant-se i sent simplement el que són, nens i nenes!

Us deixem una selecció de fotos del dia passat i demà us explicarem com va l’excursió d’avui.

Una abraçada famílies!

Equip educatiu de les Colònies 2020