Colònies Setmana Santa 2024

Colònies Setmana Santa 2024


Inscripcions obertes per a participar en les colònies de Setmana Santa de La Casa de l’Aire els dies 26, 27 i 28 de març. L’equip del lleure educatiu prepara activitats i tallers per explorar la natura i acompanyar als infants en moltes aventures. 

Les colònies són vivències úniques on els infants poden jugar en un espai ampli i segur, escoltar el bosc, trobar-se amb amics i fer-ne de nous, visitar una granja i aprendre els valors de l’amistat, el respecte, el companyerisme i la convivència, sempre acompanyats dels seus monitors i monitores referents. 

Durant alguns dels dies de les vacances escolars, al llarg de l’any, ens comprometem amb les famílies en situació de risc d’exclusió social i vulnerabilitat. Enguany, coincidint amb la setmana santa, oferim 60 places per a infants de primària residents o estudiants a Barcelona, becades per la fundació.

Per a participar en les colònies del lleure educatiu durant les primeres vacances escolars d’aquest any, programades per als dies 26, 27 i 28 de març, les famílies que compleixin els requisits per rebre la beca poden inscriure’s mitjançant el següent enllaç:

Quins són els criteris per obtenir la beca?

Les beques es concedeixen a famílies amb infants en situació socioeconòmica vulnerable. Les famílies hauran d’acreditar la seva situació mitjançant una sèrie de documentació.

Cada beca cobreix aproximadament el 90% del preu de l’activitat, però pot arribar al 100% segons les circumstàncies de cada sol·licitud.

Com sol·licitar la beca?

Amb la inscripció feta i confirmada, les famílies que no participen actualment als programes de la Fundació ompliran la sol·licitud de la beca.

Un cop rebuda la inscripció en línia i validada la beca, es realitzarà un informe amb la quantitat a pagar en cas que la beca sigui inferior al 100%.