Colònies a La Casa de l’Aire

Les colònies ajuden a incorporar valors essencials a través d’experiències d’un mateix, dels altres i de la natura, que afavoreixen el desenvolupament de manera més saludable, creativa i feliç, per això des de la Casa de l’Aire creiem molt en aquest format de lleure educatiu. Aquest més d’abril hem realitzat 2 tandes de colònies:

COLÒNIES ESCOLARS

Els infants de l’Escola Jesuïtes de Poble Sec, Col·legi Sant Pere Claver, feia temps que no podien realitzar colònies escolars durant el curs. Gràcies a La Casa de l’Aire i a totes les entitats i persones que ens ajuden amb els seus donatius a fer possible els nostres reptes, aquest més d’abril els nens i nenes de 3er a 6é de primària, han pogut gaudir de 3 dies i 2 nits a la natura, plens d’activitats, moments inoblidables i molts somriures.

Missatges com els següents ens animen a continuar lluitant per una igualtat d’oportunitats:

“Volem agrair-vos la possibilitat que ha tingut el Sant Pere Claver de poder participar en unes colònies després de més de 12 anys sense poder fer-ho. L’alumnat s’ho va passar molt bé (i els mestres també) i les famílies molt contentes i agraïdes. Tan de bo es pugui fer cada curs o cada dos perquè puguin gaudir d’aquesta oportunitat”
Ma. Àngels Brescó – Directora General
 
“M’agradaria felicitar-vos per la bona feina que feu! El meu fill va venir encantar de les colònies. Els monitors eren la canya! I el dinar boniiissim. Moltes gràcies!”
Marta Martín – Mare infant

COLÒNIES DE SETMANA SANTA

Del 4 al 6 d’abril, coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa, més de 60 infants dels grups de Lleure educatiu de La Casa De l’Aire, han compartir un dies de lleure i natura fantàstics! Juntament amb els monitors i monitores de La Casa de l’Aire, han pogut gaudir de moltes activitats, excursions i sorpreses, però sobretot, han pogut gaudir d’uns dies de convivència i bon tracte.