Beques colònies d’estiu

Un estiu inoblidable al cor de la natura!

La setmana passada, vam viure moments màgics i emocionants amb l’inici de les nostres colònies d’estiu. Veure als nostres petits aventurers somriure, créixer i gaudir de cada moment va ser una experiència que ens va omplir el cor de felicitat.

Al llarg d’aquest estiu esperem acollir a 300 nens i nenes en situacions més complexes, brindant-los una oportunitat única d’aprendre, jugar i fer nous amics. La natura ens va rebre amb els seus braços oberts, i junts, vam descobrir la bellesa i ensenyances que ens ofereix.

Més enllà de les activitats, les colònies són una oportunitat per a que els infants desenvolupin habilitats socials i aprenguin a treballar en equip. La convivència amb altres nens els va permetre créixer i guanyar confiança.

No ho podríem fer sense el suport i la generositat de tots els donants i col·laboradors que ens ajuden a fer realitat aquest somni d’estiu. Cada donatiu fa possible que un somriure en el rostre d’un infant.

Ens emociona continuar treballant per brindar a més nens i nenes oportunitats. Amb el vostre suport continuarem fent la diferència en les seves vides.