Aventura i aprenentatge

Aventura i aprenentatge

Hola de nou famílies! Quines ganes d’explicar-vos com segueixen les colònies!

Ahir, dimecres, va ser un dia diferent ja que vam estar d’excursió tot el matí fins al migdia.

Comencem el dia una mica abans de l’habitual, els monitors preparem una cançó per a despertar-los pels altaveus i com sabien que els esperava un dia especial estaven molt contents, els va costar menys despertar, alguns fins i tot ballaven. Abans d’anar a desdejunar van preparar tot per a l’excursió, crema solar, gorra i motxilla petita, per a després guardar el pincic i l’aigua per a la ruta. Una vegada calçats còmodament vam anar a desdejunar per a agafar més ànims i forces, posteriorment ens endinsem al bosc a gaudir de l’excursió.

Ens acompanyaven els núvols però feia calor igualment, encara que el fet de caminar envoltats d’arbres va fer que la temperatura anés més suportable, el camí va ser idoni per a anar veient tota la flora de l’entorn pel que aprofitem parar algunes vegades per a veure les flors, les plantes, o els arbres. L’entorn era preciós i l’excursió va ser genial, encara que a meitat del camí vam haver de donar la volta ja que a causa del temporal del gener passat ens vam trobar arbres caiguts que tallaven el pas.

A pesar que ens hagués agradat acabar l’excursió, l’experiència ens va ensenyar que a vegades s’ha de deixar pas a la improvisació. L’excursió va acabar de tornada a la casa i menjant de pícnic en el bosc que hi ha al costat de la casa.

Com a premi a l’esforç del dia, van tenir una tarda tranquil·la i relaxada, van estar una estona llarga de piscina i després una estona de jocs de cohesió de grup. En finalitzar la trigui nens i nenes estaven bastant cansats de manera que van sopar i van jugar tranquil·lament fins que va arribar l’hora de dormir.

La veritat és que va ser un dia molt bonic en el qual superem reptes i vam aprendre sobre l’important que és gaudir de les petites coses!

Ens veiem demà a la tarda amb moltes ganes d’explicar-vos presencialment com acaben els nostres dies de colònies.

Cuideu-vos molt famílies!

Equip educatiu de les Colònies 2020.