40 Anys Fundació La Casa de l’Aire Roger Torné

40 Anys Fundació La Casa de l’Aire Roger Torné

Benvolguts, Benvolgudes

Celebrem un esdeveniment significatiu en la nostra història: avui 22 de maig, la Fundació compleix 40 anys del seu inici.

L’any 1984, el Sr. Josep Torné i Pardell, empresari Sabadellenc, mogut pel seu profund desig de contribuir a una societat més equitativa, saludable i justa, va dedicar part del seu patrimoni a la creació d’una fundació que pogués ajudar a superar les diferents necessitats de la infància en situació vulnerable, la Fundació Roger Torné, fent honor al nom del seu fill.

Aquests quaranta anys han estat testimoni d’una trajectòria fundacional activa, marcats per diferents etapes, des del mecenatge inicial, participant en la creació i l’acció social d’altres entitats, fent divulgació i/o investigació, fins al suport actual a la infància i les seves famílies de forma directa, mitjançant programes propis on els acompanyem educativament a la natura, mantenint sempre viu l’esperit inicial.

El nostre repte, avui en dia a la Fundació La Casa de l’Aire Roger Torné, és poder fer créixer l’acció social i expandir els nostres horitzons a Can Sorell, una masia integrada dins del patrimoni propi, que hem rehabilitat.

Amb la vostra constant ajuda i col·laboració, desitgem continuar sent una força present i efectiva en la lluita contra les diferents vulnerabilitats de la infància en el nostre entorn més pròxim.

Salutacions,

Patronat